Tamam
İşgücü İstemi
İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.

İş Tanımı
 

Görev ve Sorumluluklar

  • Üretim hazırlığı, üretim ve üretim sonrası tüm süreçlerin etkin bir şekilde yürütülmesini sağlamak,

  • Ekip planlaması ve vardiya yönetimini yapmak, personelin görev dağılımlarını ve performansını takip etmek,

  • ISO, HACCP,BRC,Helal,Koşher ve İSG standartlarına uygun üretim yapılmasını temin etmek, denetimlerde aktif rol almak,

  • Günlük üretim faaliyetlerini takip etmek, sistem üzerinden kayıt altına almak ve raporlamak,

  • Ürün kabul süreçlerini yürütmek, kalite kontrol ve hijyen prosedürlerini eksiksiz uygulamak,

  • Müşteri ilişkilerini yönetmek, geri bildirimleri analiz ederek gerekli iyileştirmeleri yapmak,

  • Maliyet analizi ve verimlilik çalışmalarını düzenli olarak gerçekleştirmek ve üst yönetime raporlamak,

  • Operasyonel aksaklıkları hızlıca çözmek, iş akışının sürekliliğini sağlamak,

  • Bağlı bulunduğu amirler ve ilgili departmanlarla koordineli çalışarak iş süreçlerinin sorunsuz ilerlemesini sağlamak.

  • Tercihen meyve suyu sektöründe tecrübeli,
 
Nitelik ve Beceriler
 
  • Üniversitelerin Gıda Mühendisliği veya Gıda Teknikerliği bölümlerinden mezun,

  • Gıda sektöründe en az 1 yıl deneyimli, tercihen yönetici pozisyonunda görev almış,

  • ISO, HACCP ve İSG standartları konusunda deneyimli, kalite süreçlerine hâkim,

  • MS Office programlarını etkin kullanabilen,

  • Liderlik, ekip yönetimi ve organizasyon becerileri güçlü,

  • Analitik düşünme, problem çözme ve hızlı karar alma yetkinliklerine sahip,

  • Dinamik, sonuç odaklı ve güçlü iletişim becerilerine sahip,

  • Vardiyalı çalışma düzenine ve değişen mesai saatlerine uyum sağlayabilecek.

 
Meslek Bilgileri
Meslek Deneyim
Gıda Mühendisi   5
Öğrenim ve Kişisel Bilgiler
Öğrenim
En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans
En Fazla Öğrenim Seviyesi : Doktora

Türkiye İş Kurumu © 2025