İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.
İş Tanımı |
|
- Toplu yemek üretimi yapan catering firmasında görev alan kasap, üretim planına uygun olarak et ve et ürünlerinin doğru şekilde parçalanması, hazırlanması, porsiyonlanması ve pişirmeye hazır hale getirilmesinden sorumludur. Gıda güvenliği, hijyen ve kalite standartlarına tam uyum esastır.Kırmızı et, beyaz et ve sakatat ürünlerini talimatlara ve menüye uygun şekilde parçalamak, temizlemek ve porsiyonlamak.
- Etlerin kemiklerinden ayrılması, sinir ve zar temizliğinin yapılması.
- Günlük üretim planına göre gerekli miktarda et hazırlığını zamanında tamamlamak.
- Etlerin doğru yöntemlerle saklanmasını ve muhafaza edilmesini sağlamak.
- Donmuş ürünlerin doğru şekilde çözündürülmesini sağlamak.
- Et ürünlerinin gramajlama ve vakumlama işlemlerini yapmak (varsa).
- Soğuk hava deposu ve et hazırlık alanlarının hijyenini sağlamak.
- Gıda güvenliği, kişisel hijyen ve temizlik kurallarına titizlikle uymak.
- Kullanılan ekipmanların (bıçak, kıyma makinesi, testere vb.) bakım ve temizliğini düzenli yapmak.
- Hammadde stok durumunu takip etmek, eksikleri ilgili birime bildirmek.
- Üretim şefi ile koordineli çalışarak günlük iş akışını sağlamak.
- çalışma saatleri 08:00-17:00
- GEBZE,DARICA,BAYRAMOĞLU,ÇAYIROVA (MESAFE ÖNEMLİ DEĞİL YOL ÜCRETİ VERİYORUZ)
|
|
Öğrenim ve Kişisel Bilgiler |
En Az Öğrenim Seviyesi |
: |
Okur Yazar
|
En Fazla Öğrenim Seviyesi |
: |
|
|
|
|