İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.
İş Tanımı |
|
Genel Nitelikler
- Lise mezunu
- En az 3, en fazla 10 yıl Aşçı pozisyonunda deneyim
- Yiyecek ve İçecek konusunda bilgi ve tecrübe sahibi
- Hijyen kurallarına ve gıda güvenliğine hakim
- Yaratıcı ve yenilikçi yemek tarifleri geliştirebilme yeteneği
- Stres altında hızlı ve etkili kararlar alabilme yeteneği
- İşyerinde çalışma koşullarına uyum sağlayabilme
Rol ve Sorumluluklar
- Günlük hazırlanan sıcak ev yemeklerinin hazırlanması, sunulması ve personele dağıtım süreçlerini yönetmek
- Fabrikaya ait mutfakların ve yemek yenilen tüm alanların temizliği
- Yemeklerin kalite standartlarına uygun olarak hazırlanmasını sağlamak
- Gıda güvenliği ve hijyen standartlarına uygun çalışmak
- Sıcak ve soğuk yemek tariflerini geliştirmek ve yeni lezzetler sunmak
- Stok takibi yaparak, malzeme ihtiyaçlarını belirlemek
- Yemek sunumlarını estetik ve çekici hale getirmek
|
|
Nitelik ve Beceriler |
|
Genel Nitelikler
- Lise mezunu
- En az 3, en fazla 10 yıl Aşçı pozisyonunda deneyim
- Yiyecek ve İçecek konusunda bilgi ve tecrübe sahibi
- Hijyen kurallarına ve gıda güvenliğine hakim
- Yaratıcı ve yenilikçi yemek tarifleri geliştirebilme yeteneği
- Stres altında hızlı ve etkili kararlar alabilme yeteneği
- İşyerinde çalışma koşullarına uyum sağlayabilme
Rol ve Sorumluluklar
- Günlük hazırlanan sıcak ev yemeklerinin hazırlanması, sunulması ve personele dağıtım süreçlerini yönetmek
- Fabrikaya ait mutfakların ve yemek yenilen tüm alanların temizliği
- Yemeklerin kalite standartlarına uygun olarak hazırlanmasını sağlamak
- Gıda güvenliği ve hijyen standartlarına uygun çalışmak
- Sıcak ve soğuk yemek tariflerini geliştirmek ve yeni lezzetler sunmak
- Stok takibi yaparak, malzeme ihtiyaçlarını belirlemek
- Yemek sunumlarını estetik ve çekici hale getirmek
|
|
Öğrenim ve Kişisel Bilgiler |
En Az Öğrenim Seviyesi |
: |
İlköğretim
|
En Fazla Öğrenim Seviyesi |
: |
Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
|
|
|
|