İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.
İş Tanımı |
|
- Gıda üretim süreçlerinin planlanması, koordinasyonu ve takibinden sorumlu olmak
- Üretim personelinin yönetimi ve iş bölümünün yapılması
- Hijyen, kalite ve iş güvenliği kurallarına uygun üretim yapılmasını sağlamak
- Reçete ve gramaj kontrolü yaparak ürün standardizasyonunu sağlamak
- Malzeme ve stok takibini yaparak satın alma birimiyle koordinasyon sağlamak
|
|
Nitelik ve Beceriler |
|
• Tercihen Gıda Mühendisi, Endüstri Mühendisi veya Diyetisyen mezunu
• Gıda üretim süreçlerinde en az 2 yıl deneyimli
• Reçete ve üretim planlama bilgisi olan
• Ekip yönetimi konusunda tecrübeli
• Hijyen ve kalite yönetimi konularında bilgili
|
|
Meslek Bilgileri |
Gıda Mühendisi
|
3
 
10
|
|
Öğrenim ve Kişisel Bilgiler |
En Az Öğrenim Seviyesi |
: |
Önlisans
|
En Fazla Öğrenim Seviyesi |
: |
Yüksek Lisans
|
|
|
|