İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.
Nitelik ve Beceriler |
|
- Tercihen Aşçılık, Gastronomi veya Mutfak Sanatları MYO mezunu,
- Mutfak alanında en az 2 yıl deneyim sahibi,
- Tercihen Restoran ve Dünya Mutfağında deneyimli,
- Hijyen kuralları hakkında bilgi sahibi ve temizliğe özen gösteren,
- Ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek,
- Vardiya sistemi içerisinde yoğun iş temposuna ve esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek,
- Planlı, organize ve hızlı,
- Sorumluluk bilinci yüksek,
- Mutfak konusunda kalite standart kurallarına hakim,
- Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.
|
|
Öğrenim ve Kişisel Bilgiler |
En Az Öğrenim Seviyesi |
: |
Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
|
En Fazla Öğrenim Seviyesi |
: |
|
|
|
|