Tamam
İşgücü İstemi
İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.

İş Tanımı
 
  • Tercihen Aşçılık, Gastronomi veya Mutfak Sanatları MYO mezunu,
  • Mutfak alanında en az 2 yıl deneyim sahibi,
  • Tercihen Restoran ve Dünya Mutfağında deneyimli,
  • Hijyen kuralları hakkında bilgi sahibi ve temizliğe özen gösteren,
  • Ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek,
  • Vardiya sistemi içerisinde yoğun iş temposuna ve esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek,
  • Planlı, organize ve hızlı,
  • Sorumluluk bilinci yüksek,
  • Mutfak konusunda kalite standart kurallarına hakim,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.
  • Sorumluluk sahibi olan.
  • Servis ve yemek var.
  • özel sağlık sigortası var.
  • yılda 1 maaş ikramiye var.
  • Adaylar gün içerisinde 09:00 - 16:00 aralığında görüşme için hastaneye gelebilirler

 
Nitelik ve Beceriler
 
  • Tercihen Aşçılık, Gastronomi veya Mutfak Sanatları MYO mezunu,
  • Mutfak alanında en az 2 yıl deneyim sahibi,
  • Tercihen Restoran ve Dünya Mutfağında deneyimli,
  • Hijyen kuralları hakkında bilgi sahibi ve temizliğe özen gösteren,
  • Ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek,
  • Vardiya sistemi içerisinde yoğun iş temposuna ve esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek,
  • Planlı, organize ve hızlı,
  • Sorumluluk bilinci yüksek,
  • Mutfak konusunda kalite standart kurallarına hakim,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış.
 
Meslek Bilgileri
Meslek Deneyim
Aşçı Yardımcısı  
Öğrenim ve Kişisel Bilgiler
Öğrenim
En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
En Fazla Öğrenim Seviyesi :

Türkiye İş Kurumu © 2025