İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.
İş Tanımı |
|
-
Sunulan yemeklerin kalite, standart ve lezzet kriterlerine uygun şekilde hazırlanmasına destek vermek,
-
Sorumlu olduğu bölümde ürünlerin takviyesini sağlamak ve mutfak-depo arası transferleri gerçekleştirmek,
-
Mutfak araç gereçlerinin ve çalışma alanlarının düzen, temizlik ve hijyeninden sorumlu olmak.
-
Şeflerinin ve departman müdürünün verdiği diğer görevleri yerine getirmek.
|
|
Nitelik ve Beceriler |
|
-
En az 1 yıl mutfak deneyimine sahip olmak veya aşçılık okulunu yeni bitirmiş olmak,
-
Tercihen İngilizce bilgisine sahip,
-
Mutfak alanında kariyer yapmayı hedefleyen, öğrenmeye ve gelişime açık,
-
Gıda güvenliği ile hijyen kurallarına dikkat eden,
-
Yoğun tempoya ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen.
|
|
Meslek Bilgileri |
Aşçı Yamağı (Çırağı)
|
1
 
3
|
|
Öğrenim ve Kişisel Bilgiler |
En Az Öğrenim Seviyesi |
: |
Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
|
En Fazla Öğrenim Seviyesi |
: |
Lisans
|
|
|
|