Tamam
İşgücü İstemi
İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.

İş Tanımı
 
  • Sunulan yemeklerin kalite, standart ve lezzet kriterlerine uygun şekilde hazırlanmasına destek vermek,

  • Sorumlu olduğu bölümde ürünlerin takviyesini sağlamak ve mutfak-depo arası transferleri gerçekleştirmek,

  • Mutfak araç gereçlerinin ve çalışma alanlarının düzen, temizlik ve hijyeninden sorumlu olmak.

  • Şeflerinin ve departman müdürünün verdiği diğer görevleri yerine getirmek. 

 
Nitelik ve Beceriler
 
  • En az 1 yıl mutfak deneyimine sahip olmak veya aşçılık okulunu yeni bitirmiş olmak,

  • Tercihen İngilizce bilgisine sahip,

  • Mutfak alanında kariyer yapmayı hedefleyen, öğrenmeye ve gelişime açık,

  • Gıda güvenliği ile hijyen kurallarına dikkat eden,

  • Yoğun tempoya ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen.

 
Meslek Bilgileri
Meslek Deneyim
Aşçı Yamağı (Çırağı) 1   3
Öğrenim ve Kişisel Bilgiler
Öğrenim
En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans

Türkiye İş Kurumu © 2025