Tamam
İşgücü İstemi
İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.

İş Tanımı
 
  • Günlük yemek üretiminin gerçekleştirilmesi,
  • Yeni menülerin oluşturulması,
  • Yemekhane temizliğine destek verilmesi,
  • Hazırlanan malzemeleri yemek listesine göre pişirerek servise hazır hale getirmek.
  • Kullanılan araç-gereçlerin temizliğini yapmak-yaptırmak.
  • Kendisine teslim edilen malzemenin temiz ve bozulmayacak bir şekilde saklanmasını sağlamak.
  • Eksik olan mutfak malzemelerini tespit edip, temin edilmesi için amirine bildirmek.
  • Mutfak araçlarının bakım ve onarımının yapılmasını sağlamak.
  • Görev alanı ile ilgili olarak, amiri tarafından verilen diğer işleri yapmak.
  • Yukarıda belirtilen görev ve sorumlulukları yerine getirme yetkisine sahip olmak.
  • Faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için gerekli araç ve gereci kullanabilmek
 
Nitelik ve Beceriler
 

 

  • Alanında en az 5 yıl tecrübeye sahip,
  • Mutfak konusunda kalite standartlarına, gıda güvenliğine ve hijyen kurallarına önem veren,
  • Türk ve Dünya mutfağı lezzetlerine hakim,
  • Dış görünümüne ve kişisel bakımına özen gösteren,
  • Sıcak yemek başta olmak üzere tüm ürün grublarında deneyimli,
  • İşbirliği ve takım çalışmasına uyumlu,
 
Meslek Bilgileri
Meslek Deneyim
Aşçı 2  
Öğrenim ve Kişisel Bilgiler
Öğrenim
En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
En Fazla Öğrenim Seviyesi : Lisans

Türkiye İş Kurumu © 2022