İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.
İş Tanımı |
|
? Üniversitelerin 4 yıllık Beslenme ve Diyetisyenlik bölümlerinden mezun,
? Toplu yemek üretim ve servis hizmeti sunumunda en az 3 yıl tecrübeli ( Tercihen hastane mutfağında ve diyet yemek üretim sürecinde benzer pozisyonda görev almış)
? Sağlıklı yaşam tarzını benimsemiş,
? İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişim yeteneği güçlü, güleryüzlü, disiplinli, sorumluluk sahibi olan ve işini takip eden, esnek çalışma saatlerine uyabilen,
? Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemlerinde (ISO 9001, ISO 14 001, ISO 18 001, ISO 22 001 ) bilgi ve deneyim sahibi,
? Mönü planlama ve hastane diyetisyenliği konusunda tecrübeli,
? Takım çalışmasına yatkın,
? Müşteri odaklı ve markayı sahiplenebilen,
? MS Office programlarını etkin kullanabilen, raporlama yeteneğine sahip,
? Analitik düşünce yeteneği olan,
? İkna kabiliyeti, planlama ve organizasyon yeteneği yüksek,
? Isparta ilinde ikamet eden,
Not: Görüşmeler 10-11 Kasım İşkur İl Binasında gün boyunca yapılacaktır.
|
|
Meslek Bilgileri |
Diyetisyen (Beslenme Uzmanı)
|
 
|
|
Öğrenim ve Kişisel Bilgiler |
En Az Öğrenim Seviyesi |
: |
Lisans
|
En Fazla Öğrenim Seviyesi |
: |
|
|
|
|