Tamam
İşgücü İstemi
İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.

İş Tanımı
 
? Üniversitelerin 4 yıllık Beslenme ve Diyetisyenlik bölümlerinden mezun, ? Toplu yemek üretim ve servis hizmeti sunumunda en az 3 yıl tecrübeli ( Tercihen hastane mutfağında ve diyet yemek üretim sürecinde benzer pozisyonda görev almış) ? Sağlıklı yaşam tarzını benimsemiş, ? İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişim yeteneği güçlü, güleryüzlü, disiplinli, sorumluluk sahibi olan ve işini takip eden, esnek çalışma saatlerine uyabilen, ? Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemlerinde (ISO 9001, ISO 14 001, ISO 18 001, ISO 22 001 ) bilgi ve deneyim sahibi, ? Mönü planlama ve hastane diyetisyenliği konusunda tecrübeli, ? Takım çalışmasına yatkın, ? Müşteri odaklı ve markayı sahiplenebilen, ? MS Office programlarını etkin kullanabilen, raporlama yeteneğine sahip, ? Analitik düşünce yeteneği olan, ? İkna kabiliyeti, planlama ve organizasyon yeteneği yüksek, ? Isparta ilinde ikamet eden, Not: Görüşmeler 10-11 Kasım İşkur İl Binasında gün boyunca yapılacaktır.
 
Nitelik ve Beceriler
 
 
Meslek Bilgileri
Meslek Deneyim
Diyetisyen (Beslenme Uzmanı)  
Öğrenim ve Kişisel Bilgiler
Öğrenim
En Az Öğrenim Seviyesi : Lisans
En Fazla Öğrenim Seviyesi :

Türkiye İş Kurumu © 2020