İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.
| İş Tanımı |
| |
|
Görev tanımı:Firmamıza masa örtüsü, runner ve peçete imalatı yapabilen tecrübeli personel aramaktayız. Bantlı (bordürlü) ve zarf köşe (aparalı ve aparasız) düz dikiş yapabilmelidir. İşletmemiz bant usulü çalışmamaktadır.
Çalışma saatleri: Hafta İçi: 07:40 - 17:40. (Gün içerisinde 2 adet 15'er dakika çay molası, 30 dakika yemek molası vardır.) Haftasonu tatildir.
Servis yoktur: İşyerimiz Küçükbalıklı bölgesindedir. Yakındaki mahallelerden başvuran personel tercih edilecektir. Kazım Karabekir Mah, Millet Mah. de olabilir. Yol parası verilmemektedir.
|
| |
| Nitelik ve Beceriler |
| |
|
İŞ VE MESLEK DANIŞMANINIZDAN İŞE GÖNDERME FORMU ALDIKTAN SONRA, FİRMAYLA İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR.
ŞİFRENİZ İLE E-ŞUBE SİSTEMİMİZDEN GİRİŞ YAPARAK, BU TALEBİN BAŞVUR BUTONUNA TIKLADIKTAN SONRA, İRTİBAT NUMARASINDAN RANDEVU ALARAK İŞ GÖRÜŞMESİNE GİTMENİZ GEREKMEKTEDİR.
|
| |
| Meslek Bilgileri |
|
Makineci (Dikiş)
|
Yıl
 
|
|
| Öğrenim ve Kişisel Bilgiler |
| En Az Öğrenim Seviyesi |
: |
İlkokul
|
| En Fazla Öğrenim Seviyesi |
: |
|
|
|
|
|