Bilgisayar Kullanımı, İş Tecrübesi, Yeterli Mesleki/Teknik Bilgi ve Tecrübe
Analitik Düşünebilme, Bilgisayar Kullanımı
SAĞLIK HİZMETLERİ
AYLIK MENÜ PLANLAMASININ YAPILMASI, KALORİ ÇİZELGESİ OLUŞTURABİLECEK
STOK VE HAMMADE TAKİBİ YAPABİLECEK
MAALİYET HESABI VE RAPORLAMASI YAPABİLECEK
GEREKLİ MALZEME LİSTESİNİ HAZIRLAYIP TEDARİK AŞAMASINDA ROL OYNAYACAK
HACCP GIDA GÜVENLİĞİ VE ISO KALİTE YÖNETİMİ HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLAN
ÇÖZBİM, FOODSOFT, MİCROSOFT OFFİCE PROGRAMLARINI KULLANMAYI BİLEN
SORUMLU OLDUĞU PROJELERİ BELİRLEDİĞİ TUR PLANINDA ZİYARET EDEBİLMESİ , AŞÇILAR İLE GÜNLÜK OLARAK İRTİBATTA OLUP ÜRETİM PLANLAMASI YAPMAK