İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.
| İş Tanımı |
| |
|
• Sabah saatlerinde üretimden çıkan yemekleri araca yüklemek
• Yemeklerin belirlenen güzergâhlara zamanında ve eksiksiz olarak sevkiyatını yapmak
• Taşıma sırasında ürünlerin hijyen ve sıcaklık koşullarını korumak
• Teslimat noktalarında düzenli ve kontrollü dağıtım sağlamak
• Araç günlük temizlik ve basit kontrollerini yapmak
• Sevkiyat sonrası gerekli evrak ve teslim formlarını düzenlemek
• Gerekli durumlarda mutfak ekibine lojistik destek sağlam
Tek vardiya,08:00-17:00 PAZAR Tatil
|
| |
| Nitelik ve Beceriler |
| |
|
En az B sınıfı ehliyet sahibi
• SRC belgesine sahip (tercihen SRC2 veya SRC4)
• Catering / gıda sektöründe sevkiyat deneyimi tercih sebebidir
• Yükleme ve indirme yapabilecek fiziksel yeterliliğe sahip
• Zaman yönetimi ve güzergâh planlamasında başarılı
• Hijyen ve temizlik kurallarına önem veren
• Trafik kurallarına uyumlu, güvenli sürüş alışkanlığı olan
• Sorumluluk sahibi, dikkatli ve disiplinli
• Takım çalışmasına yatkın
|
| |
| Öğrenim ve Kişisel Bilgiler |
| En Az Öğrenim Seviyesi |
: |
İlkokul
|
| En Fazla Öğrenim Seviyesi |
: |
Lisans
|
|
|
|
|