İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.
| İş Tanımı |
| |
|
Görev ve Sorumluluklar
Aşçının yönlendirmesiyle yemek hazırlık sürecine destek olmak
Malzemelerin temizlenmesi, doğranması ve hazırlanması
Mutfak hijyen ve düzeninin sağlanmasına katkı sağlamak
Gece vardiyası için kahvaltı hazırlamak
Vardiya düzenine uyum sağlamak
İki vardiya sistemi:
12:00 – 20:00
00:00 – 08:00
Vardiyalar dönüşümlü olarak uygulanacaktır.
Yılda üç kez erzak yardımı ve bir kez yakacak yardımı, okul dönemlerinde kırtasiye yardımı ve Kurban Bayramı ve Ramazan Bayramı öncesinde bayram harçlığı yapılmaktadır. Doğum günlerinde 1 gün ücretli izin verilmektedir.
|
| |
| Nitelik ve Beceriler |
| |
|
Tercihen benzer pozisyonda deneyimli
Mutfak hijyen kurallarına dikkat eden
Ekip çalışmasına yatkın
Vardiyalı çalışmaya engeli olmayan
|
| |
| Meslek Bilgileri |
|
Aşçı Yardımcısı
|
2 Yıl
 
|
|
| Öğrenim ve Kişisel Bilgiler |
| En Az Öğrenim Seviyesi |
: |
Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
|
| En Fazla Öğrenim Seviyesi |
: |
Önlisans
|
|
|
|
|