Tamam
İşgücü İstemi
İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.

İş Tanımı
 

Görev ve Sorumluluklar

Aşçının yönlendirmesiyle yemek hazırlık sürecine destek olmak

Malzemelerin temizlenmesi, doğranması ve hazırlanması

Mutfak hijyen ve düzeninin sağlanmasına katkı sağlamak

Gece vardiyası için kahvaltı hazırlamak

Vardiya düzenine uyum sağlamak

İki vardiya sistemi:

12:00 – 20:00

00:00 – 08:00

Vardiyalar dönüşümlü olarak uygulanacaktır.

Yılda üç kez erzak yardımı ve bir kez yakacak yardımı, okul dönemlerinde kırtasiye yardımı ve Kurban Bayramı ve Ramazan Bayramı öncesinde bayram harçlığı yapılmaktadır. Doğum günlerinde 1 gün ücretli izin verilmektedir.

 
Nitelik ve Beceriler
 

Tercihen benzer pozisyonda deneyimli

Mutfak hijyen kurallarına dikkat eden

Ekip çalışmasına yatkın

Vardiyalı çalışmaya engeli olmayan

 
Meslek Bilgileri
Meslek Deneyim
Aşçı Yardımcısı 2 Yıl  
Öğrenim ve Kişisel Bilgiler
Öğrenim
En Az Öğrenim Seviyesi : Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
En Fazla Öğrenim Seviyesi : Önlisans

Türkiye İş Kurumu © 2025