İlan detaylarını görmek ve iş başvurusu yapmak için sisteme giriş yapınız.
İş Tanımı |
|
• Hammadde ve nihai ürünlerin kalite kontrollerini yapmak
• Üretim süreçlerinde kalite standartlarına uygunluğu denetlemek
• Numune alma, ölçüm ve test işlemlerini gerçekleştirmek
• Kayıt tutmak ve raporlama yapmak
• Hijyen, gıda güvenliği ve kalite yönetim sistemlerine uygun çalışmak
|
|
Nitelik ve Beceriler |
|
• Tercihen Gıda Teknolojisi, Kimya veya benzeri bölümlerden mezun
• Kalite kontrol süreçlerinde deneyimli (tercih sebebidir)
• Tercihen HPLC, yağ tayin cihazı kullanımlarında deneyimli
• Tercihen mikrobiyoloji konusunda bilgi sahibi
• MS Office programlarına hakim
• Dikkatli, sorumluluk sahibi ve ekip çalışmasına yatkın
• Vardiyalı çalışabilecek
|
|
Meslek Bilgileri |
Gıda Laboratuvar Elemanı
|
 
2
|
|
Öğrenim ve Kişisel Bilgiler |
En Az Öğrenim Seviyesi |
: |
Önlisans
|
En Fazla Öğrenim Seviyesi |
: |
Önlisans
|
|
|
|